BeoSound 3200

BeoSound 3200

Een enorme opslagruimte, verborgen in de Bang & Olufsen BeoSound 3200, biedt een ongekende hoeveelheid aan muzikale mogelijkheden. De bediening is logisch en eenvoudig, zowel het opslaan van eigen cd’s als het afspelen van het cd-geheugen. Gecomprimeerd om de opslagruimte te vergroten zonder hoorbare teruggang in kwaliteit, vindt deze gigantische hoeveelheid muziek gemakkelijk een plaatsje in de slanke vorm van deze audioklassieker.

Leg een cd in, kies één van de vier beschikbare groepen waarin u deze wilt onderbrengen en druk op ‘Copy’ op het bedieningspaneel van de BeoSound 3200.

De opslag start. De BeoSound 3200 biedt de mogelijkheid alleen de gewenste nummers op te slaan. Later kunnen de overige nummers worden toegevoegd, mocht uw voorkeur veranderen.

In combinatie met een BeoLab Penta MK1 luidspreker set ontstaat een muzieksysteem van bijzondere kwaliteit. Het display van de BeoLab Penta MK1 geeft informatie weer van de BeoSound 3200.

Handleiding:
Optioneel (Spotify):
Spotify Upgrade

1 Item

per page
Set Descending Direction
  1. Refurbished BeoSound 3200

    The BeoSound 3000 has enough space on the harddisk for almost 400 CDs

    Learn More

    As low as €1,195.00

1 Item

per page
Set Descending Direction
Loading...
Aanpassingen BnOservice in verband met het Corona-virus
Helaas accepteren wij geen bezoekers meer in de winkel. U kunt nog wel producten ophalen en afgeven.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn introduceren wij WhatsApp video bezoeken. Om nu een BeeldBezoek te maken klikt u op de knop hier onder.

Maak een BeeldBezoek