BeoSound 4

BeoSound 4

Met de BeoSound 4 van Bang & Olufsen wordt uw favoriete muziek nu nog toegankelijker en beweeglijker. Het systeem biedt u niet alleen CD- en DAB-radiomogelijkheden, maar introduceert bovendien nieuwe opnamemogelijkheden in combinatie met de geïntegreerde digitale geheugenkaart. Als uw muziek eenmaal op een geheugenkaart is opgenomen, kunt u deze niet alleen afspelen op de Beosound 4, maar ook op onze BeoSound 2 digitale muziekspeler en de draagbare BeoSound 3.

De BeoSound 4 bevat alle elementen die u van een Bang & Olufsen muzieksysteem mag verwachten: compact, geraffineerd en met een vleugje magie. Steek uw hand uit naar het bedieningspaneel en de glazen deurtjes schuiven geruisloos open om de toetsen en de wielen van het bedieningspaneel te onthullen. Selecteer de CD en kijk hoe de glazen deurtjes verder omhoog gaan en de CD-klem omhoog komt. Dankzij de combinatie van een grafische display en de toetsen en wielen op het paneel, is een eenvoudige maar effectieve bediening van al uw uitgebreide muziekopties mogelijk

Het plaatsen van de BeoSound 4 kan op een traditionele maar ook op een opzienbarende wijze. Met behulp van de speciaal gemaakte Bang & Olufsen muurbeugel voor de BeoSound 4 lijkt het net alsof uw BeoSound 4 zweeft in de ruimte.

Handleiding:

1 Item

per page
Set Descending Direction
  1. Refurbished BeoSound 4
    This device has a futuristic design and fantastic functions. Learn More

    As low as €995.00

1 Item

per page
Set Descending Direction
Loading...
Aanpassingen BnOservice in verband met het Corona-virus
Helaas accepteren wij geen bezoekers meer in de winkel. U kunt nog wel producten ophalen en afgeven.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn introduceren wij WhatsApp video bezoeken. Om nu een BeeldBezoek te maken klikt u op de knop hier onder.

Maak een BeeldBezoek