BeoLab 7.1

BeoLab 7.1

De BeoLab 7.1 en BeoLab 7.2 luidsprekers zijn ontworpen voor de optimale weergave van tv-geluid. Indrukwekkende- en krachtige lage tonen, vrij van vervorming, zelfs op hoog volumeniveau. Tegelijkertijd zorgt de zuivere en glasheldere klank voor een uitstekende' verstaanbaarheid' van de menselijke stem.

Drie  ICE-power versterkers zijn geïntegreerd in deze 3-weg bassreflex luidsprekerbox zodat de afmetingen bescheiden blijven in vergelijking tot de prestaties.

Speciaal ontwikkeld voor de BeoVision 7 maar natuurlijk ook bijzonder geschikt als 'centerspeaker' bij de BeoVision 4 plasmatelevisies.

BnOservice levert de BeoLab 7.1 nu ook met Spotify Upgrade. U kunt de BeoLab 7.1  Wireless dan bedienen vanaf uw iPhone, iPad of Android toestel. De luidspreker heeft enkel nog stroom nodig!

Handleiding:
Optioneel (Spotify):
Spotify Upgrade

1 Item

per page
Set Descending Direction
  1. Refurbished BeoLab 7.1 (wireless)

    De BeoLab 7.1 is een actieve luidspreker met drie volledig geintegreerde versterkers. Het is een in een uniek 3 weg basreflexsysteem wat gebruik maakt van de door Bang & Olufsen ontwikkelde ICE-power versterkertechnologie.

    Learn More

    As low as €595.00

1 Item

per page
Set Descending Direction