BeoLab 7.4

BeoLab 7.4

De BeoLab 7-4 geeft een film of tv-ervaring extra authenticiteit. Hij is fijnafgesteld met een speciale focus op de weergave van stemmen en geeft deze een hoge kwaliteit en akoestische helderheid. In een surround sound-opstelling is de BeoLab 7-4 ontworpen om als monomiddenspeaker voor een krachtige prestatie te zorgen.

In zijn compacte verticale vorm zijn twee luidsprekereenheden op elkaar geplaatst. Een bewezen constructie voor de best mogelijke toonbalans in spraak. De gepatenteerde acoustic lens technology van Bang & Olufsen verspreidt het geluid gelijkmatig aan de voorkant van de tv, waardoor het consistent is vanaf elke plek waar u ernaar luisterd.

Gegoten in één stuk aluminium is de kast gecoat met een duurzame en zijdeachtige zwarte laklaag. Aan de voorkant zit een gril gemaakt van geanodiseerd aluminium met een geperforeerd patroon, dat het totaal een grafisch tintje geeft. Zoals bij al onze producten is er altijd sprake van consistentie in onze disignlijnen.

Gemonteerd op de gemoteriseerde vloerstand met uw BeoVison 7, geeft de BeoLab 7-4 een extra geluidsdimensie aan alles wat u op tv kijkt.

Handleiding:

1 Item

per page
Set Descending Direction
  1. Refurbished BeoLab 7.4

    De BeoLab 7-4 geeft een film of tv-ervaring extra authenticiteit. Hij is fijnafgesteld met een speciale focus op de weergave van stemmen en geeft deze een hoge kwaliteit en akoestische helderheid. In een surround sound-opstelling Learn More

    As low as €495.00

1 Item

per page
Set Descending Direction
Loading...
Aanpassingen BnOservice in verband met het Corona-virus
Helaas accepteren wij geen bezoekers meer in de winkel. U kunt nog wel producten ophalen en afgeven.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn introduceren wij WhatsApp video bezoeken. Om nu een BeeldBezoek te maken klikt u op de knop hier onder.

Maak een BeeldBezoek