BeoLab 9

BeoLab 9

Deze luidspreker is wederom een juweeltje in de collectie van Bang & Olufsen. Een staaltje design en kwaliteit die figuurlijk het vuur in oog en oor laat branden. De combinatie van superieur geluid en oogstrelende vormgeving van de BeoLab 9 zullen iedere keer weer uw verwachtingen overstijgen. De akoestische lens op de luidspreker zorgt ervoor dat het geluid in 180 graden wordt verspreid. De weerkaatsing via de grond en het plafond wordt hierdoor verminderd om te voorkomen dat het geluid vervormt. Waar u ook plaatsneemt; de BeoLab 9 verrast u meer dan u zich kunt voorstellen.

De BeoLab 9, een actieve luidspreker met een electrische interface, is een tikkeltje eigenwijs in positieve zin; hij kan overal geplaatst worden omdat hij zich zelf aan zijn positie in de ruimte aanpast. Zo kunt u de luidspreker in een hoek of dicht tegen een muur plaatsen zonder dat dit ten koste gaat van zijn prestaties. Met recht een superieur product van Bang & Olufsen. De BeoLab 9 is zeer geschikt in een surround sound opstelling of als een stereo-luidspreker in een muzieksysteem en is in vijf kleuren leverbaar: zwart, donkergrijs, rood, blauw en wit.

BnOservice levert de BeoLab 9 nu ook met Spotify Upgrade. U kunt de BeoLab 4000 Wireless dan bedienen vanaf uw iPhone, iPad of Android toestel. De luidspreker heeft enkel nog stroom nodig!

Handleiding:
Optioneel (Spotify):
Spotify Upgrade

1 Item

per page
Set Descending Direction
  1. Refurbished BeoLab 9

    Het kleine broertje van de BeoLab 5

    Learn More

    As low as €3,495.00

1 Item

per page
Set Descending Direction
Loading...
Aanpassingen BnOservice in verband met het Corona-virus
Helaas accepteren wij geen bezoekers meer in de winkel. U kunt nog wel producten ophalen en afgeven.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn introduceren wij WhatsApp video bezoeken. Om nu een BeeldBezoek te maken klikt u op de knop hier onder.

Maak een BeeldBezoek